[:BG]Световната бейзболна и софтболна конфедерация (WBSC) днес разкри, че предстоящото VI WBSC U-12 Световно първенство по бейзбол, което ще бъде открито този петък, 29 юли, в Тайнан, ще бъде излъчено в пет от териториите на участващите 11 отбора, потенциално достигайки до милиони зрители на световното първенство за младежи.

Партньори за излъчване на WBSC U-12 Baseball World Cup включват мрежи и спортни канали в Америка и Азия:

· Мексико: Megacable, TVC Deportes
· Панама: COS
· Венецуела: ByM sports, SimpleTV, Meridiano Televisión
· Япония: J SPORTS
· Тайван: Videoland, ELTA и LINE TODAY

Публиката по целия свят също може да следи Световното първенство по бейзбол U-12 чрез ексклузивната онлайн видео платформа GameTime на WBSC, като избрани игри ще бъдат достъпни на живо и при поискване. Посетете уебсайта gametime.sport за график на излъчване и информация за наличните пакети и пакети (може да се прилагат ограничения за географско блокиране).

Глобалният турнир, който официално е за титлата световен шампион, ще започне с групова фаза от 29 юли до 3 август:

· Група A: Китайско Тайпе, Мексико, Венецуела, Италия, Южна Африка, Панама

· Група B: Япония, Корея, САЩ, Чехия, Доминиканска република

Първите три отбора завършили от всяка група ще продължат към Суперкръга, който ще се проведе от 4-6 август. Финалите ще се проведат в неделя, 7 август.

Настоящият дом на WBSC U-12 Baseball World Cup е международен бейзболен стадион Tainan Asia-Pacific International Baseball Stadium за 130 милиона долара, който за първи път беше домакин на световното първенство за младежи през 2019 г.



[:]